JSElab building future today


JSElab - SInun JSEcoin kanavasi


JSElab kerää ajankohtaisen tiedon JSEcoinin kehityksestä sinun ulottuvillesi ja on eturintamassa tiedottamassa niin uusista avauksista ja läpimurroista kuin myös esimerkiksi kasvavan JSEyhteisön esiin tuomista ideoista, visioista ja kehittämismahdollisuuksista.


JSEcoin vastuullista lohkoketjutekniikka ja ekologista louhintaa !!!

Liity tuhansien ympäristöystävällistä ja vastuullista JSEcoin-virtuaalivaluutta käyttävien ihmisten, yhteisöjen ja yritysten joukkoon. JSEcoin tarjoaa mahdollisuuden tutustua lohkoketjutekniikkaa käyttävään eli hajutettuun tietojärjestelmään pohjautuvaan virtuaalivaluuttaan. Lohkoketjutekniikka viitoittaa jo tulevaa, ja tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia hyödyntää sitä arkisten asioidemme sujuvoittamiseen jo tänään. Virtuaalivaluutat ovat tästä hyvä esimerkki. Mahdollisuus hallita omaa tiliänsä, siirtää valuuttaa vaikka toiselle puolelle maailmaa, ostaa tuotteita em. valuuttaa käyttäen.. Kirjoitatko blogia?? Pidätkö pelisivustoa tai foorumia?? JSEcoin tarjoaa mahdollisuuden kaiken edellä mainitun lisäksi myös kotisivujesi monetizoimiseen, eli voit alkaa louhimaan JSEcoinia kotisivujesi kautta käyttäjien vieraillessa sivuillasi. Ja kaikki tämä vielä erittäin ekologisesti selainpohjaiseen louhintaan perustuen.


Ellet ole vielä rekisteröitynyt, klikkaa alhaallaa olevaa linkkiä ja liity mukaan. Tilin luominen kestää vain muutaman minuutin.


Suosittelemme lämpimästi : JSElab-kehittäjät / JSElab-team